Duplat International

bateau

Neutral Customs Services

Sinds 1993

Antwerpen | Doornik | Zeebrugge | Zaventem | Luik

Activiteiten

Douaneagentschap Duplat International biedt de beste en meest geavanceerde diensten, aangepast aan uw behoeften, zowel voor import, export, accijnzen als entrepotbeheer. Wij bieden onze klanten duidelijkheid en efficiëntie voor alle douanediensten en -aangiften, met een gegarandeerd zeer hoog prestatieniveau – lokaal, regionaal en op wereldschaal.

Import

Wij hebben een bevoorrechte relatie met alle importeurs, voornamelijk Belgische en Franse, maar ook met veel marktspelers uit de Europese Unie.

Meer informatie

Export

Wij werken samen met alle exportbedrijven in West-Henegouwen en garanderen hun een snelle en kwaliteitsvolle service.

Meer informatie

Transit

Wij regelen transits vanuit de belangrijkste douanekantoren in België. Zo kunnen de goederen binnen Europa van de ene plaats naar de andere worden verplaatst voordat ze de definitieve plaats van inklaring bereiken.

Meer informatie

Accijnzen

De missie van Duplat International is om een ​​adequaat antwoord te bieden op operaties inzake accijnzen en ecotaksen.

Meer informatie

Entrepots

Via een douane-entrepot kan de vergunninghouder goederen invoeren zonder onmiddellijk douanerechten te moeten betalen.

Meer informatie

Fytosanitair

Duplat International beschikt over de nodige erkenningen van de voedselketen (FAVV- AFSCA) om uw fytosanitaire invoerdocumenten op te stellen en de nodige controles uit te voeren.

Meer informatie

Historiek

Douaneagentschap Duplat International heeft tot doel het verkeer, de import/export van goederen uit of naar Azië, Afrika, de Verenigde Staten en Australië te vergemakkelijken.

Alle vereiste documenten voor de in- of uitvoer van producten zoals textiel, auto’s, speelgoed, elektrische apparaten enz. worden door Douaneagentschap Duplat verstrekt.

Daarnaast zorgt Duplat International voor de regularisatie van accijnzen voor alle Belgische horeca-uitbaters en buitenlandse wijnproducenten, zodat zij hun goederen legaal in België kunnen verkopen.

Nieuws

Nieuw dropshipping-integratiesysteem

Om aan de vraag van douane en accijnzen te voldoen en om de service en snelheid van de operatie verder te verbeteren, zet douaneagentschap Duplat International een nieuwe integratiedienst voor…

Het douaneagentschap Duplat International vertrouwt op FACTO, onze nieuwe facturatiesoftware.

Douaneagentschap Duplat International gaat zijn facturatiesoftware aanpassen voor een sneller en efficiënter beheer. Duidelijke en geoptimaliseerde facturen worden u automatisch per e-mail toegestuurd zodra de douaneaangiften zijn vrijgegeven.

Douane advies

Tekst op begeleiding